Min side

Klikk for stort bilete

 

 

Min side - enkelt og effektivt for deg som kunde i Jæren Everk

På Min side får du en oversikt over ditt kundeforhold, dine strømavtaler og dine anlegg. Du får også tilgang til en rekke tjenester som hjelper deg å administrere ditt kundeforhold. Siden kan benyttes av både privatkunder og bedriftskunder.

 

Klikk her for å logge inn

 

Ny bruker

Gå til min side og registrer deg som ny bruker. For å registrere deg for første gang, trenger du kundenummeret ditt. Dette finner du på din faktura, eller ta kontakt med oss.

 

Klikk her for å registrere deg

 

Måleravlesning

Du kan enkelt levere måleravlesningen din via Min Side. Da behøver du ikke å ringe oss, og du får en kvittering som viser forbruket ditt. Du får også mulighet til å se en prøvefaktura, som gir en pekepinn på hvor mye din neste faktura vil komme på. Dersom du ønsker å motta påminnelse om måleravlesning på sms eller e-post, kan du også registrere dette på Min Side.

 

Hold oversikt over forbruk og kostnader!

Klikk for stort bileteMin Side gir deg en nyttig forbruksoversikt, hvor du blant annet kan se forbruket ditt per år eller måned.  Du kan også se på kostnadsoversikten din, som viser hvor mye du har betalt for strømforbruket. Ved å gå til fakturaoversikten får du tilgang til fakturaene dine, dersom du ønsker å se nærmere på dem.

Kunder med timemålte anlegg har også mulighet til å skaffe seg en oversikt overstrømforbruket per time.

 

Vil du skaffe deg eFaktura eller Avtalegiro?

Dersom du ønsker å skaffe deg en eFaktura og/eller Avtalegiro, kan du gjøre dette på en enkel og rask måte på Min side. Du behøver ikke lenger logge deg inn i nettbanken din.

 

Har du behov for å utsette betalingen?

Du behøver ikke lenger ringe oss dersom du har behov for å utsette betaling av fakturaen din. Ved å logge inn på Min side kan du registrere en utsettelse på en enkel og rask måte, uten å måtte prate med oss på telefon.

 

Behøver du hjelp til noe?

Dersom du har noen spørsmål eller behøver å kontakte oss, finner du et enkelt kontaktskjema på Min side. Da kan du velge om du ønsker at vi svarer deg per sms, e-post eller telefon. Du finner også en oversikt over de vanligste kundespørsmålene – kanskje finner du svaret på det du lurer på her?

 

Er fakturaen uforståelig?

På Min side ligger det en detaljert fakturaforklaring, som beskriver de ulike delene av strømfakturaen din. Dersom det er noe på fakturaen din du ikke forstår, eller ønsker å vite mer om, finner du mer informasjon her.

 

Bestill varsel om måleravlesning og planlagte strømutkoblinger på SMS eller epost

Jæren Everk sender ut påminnelse om måleravlesing på epost og SMS.

Min side kan du selv velge hvilket mobilnummer eller e-postadresse du ønsker å motta disse varslene på.