Visuell identitet

Klikk for stort bilete 

 Jæren Everk har jobbet målrettet med å utvikle en ny visuell identitet og vi er stolte av å kunne vise frem logoen vår.

Jæren Everk leverte strøm for første gang 27. januar 1915. Mye har forandret seg siden den gang. I løpet av 100 år har bedriften skiftet navn fra Jæren elektrisitetsverk til Jæren Everk, men lite har skjedd med vårt visuelle uttrykk tidligere. Jæren Everk har modernisert det visuelle uttrykket med blant annet en ny og stilren logo.

Vi viderefører selvsagt våre gode verdier, men tiden er absolutt inne for en mer moderne drakt som er tilpasset dagens og morgendagens utfordringer.

Den nye visuelle identiteten er solid fundamentert i samfunnsoppdraget, og er en intuitiv fortelling om hvilke oppgaver Jæren Everk utfører - å bygge nett. Samtidig understreker den nye logoen et sterkere samhold mellom de ansatte. Den nye logoen viser at Jæren Everk er en levende bedrift.

Prosessen i utformingen av ny logo utløste energi og kreativitet. Logo og visuell profil er utviklet sammen med Glødefisk. De fanget fort opp hvor viktig Jæren Everk er for Hå kommune.

Vi er trygge på at vi har skapt en visuell identitet for Jæren Everk som vil befeste Jæren Everk sin posisjon som nettselskap og inspirere ansatte i utviklingen av våre tjenester.

Klikk for stort bilete